Читај ми!

Dr Alban nastupa na tajnoj lokaciji u Beogradu!

Muzička senzacija devedesetih, Dr Alban, u srpskoj prestonici će 2. septembra održati koncert koji će biti uvertira muzičkom spektaklu "Best of 90’s".

Ovaj švedski muzičar i producent je devedesetih godina harao svetskim top listama sa svojim plesnim, hip-hop i rege hitovima. Najpoznatiji singl It's my life je širom sveta prodat u tiražu od preko 16.000.000 primeraka.

Da bi se izdržavao tokom studiranja, nesuđeni stomatolog je počeo da pušta muziku po klubovima, tako da je već 1990. sa kraljicom repa Lejlom Kej izdao prvi singl Hello Africa.

Uskoro je izdao istoimeni album koji je prodat u milionima primeraka i osvojio mnogobrojne nagrade.

Slede albumi One Love na kojem se nalazi njegov najveći hit It's my life kao i veliki hit Sing Hallelujah, zatim Look Who's Talking, Born in Africa...

Dr Alban će 2. septembra nastupiti, na, za sada, tajnoj lokaciji u Beogradu, i najaviti jedan od najvećih događaja ove godine, koncert "Best of 90's" koji je zakazan za 11. oktobar u Kombank areni.

To će biti jedinstvena prilika da čujete legendarne hitove uživo i vratite se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih. Očekuje se super zabava uz: "Snap", "Techonotric", "2 Unlimited", "C&C Music Factory", "Ase Of Base", Snow, "La Bouche" i "Culture Beat".

„Drago mi je što ću se ponovo družiti sa beogradskom publikom i najaviti jedinstven skup velikih zvezda iz devedesetih. Obećavam vam dobre vibracije, a nadam se da ćete plesati i pevati i sa mojim kolegama 11. oktobra u Kombank areni. Poznajem sve te ljude godinama, kao i njihovu muziku i siguran sam da će to biti žurka za pamćenje svetskih razmera“, izjavio je Dr Alban.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара