Читај ми!

Kraj „Egzit“ avanture

Nastupom čuvenog elektronskog sastava "Underworld" završen je premijerni „Si dens“ festival u Budvi, i ujedno okončana velika ovogodišnja „Egzit“ avantura.

Prema procenama organizatora, „Egzit" avanturu, sastavljenu od tri festivala - "Rock@Exit", „Egzit“ i „Si dens“, posetilo je više od 260.000 ljudi, što je novi rekord.

„Najveća zvezda je bila publika 'Egzita', najbolja publika na svetu, koja je osam dana istrajala u najboljoj zabavi po blatu i pesku, po kiši i suncu, na Tvrđavi i na plaži“, navodi se u saopštenju organizatora.

Publika je poslednje večeri „Si densa“ imala prilike da čuje neke od najvećih hitova grupe Underworld sa njihovih osam studijskih albuma.

Među numerama koje su izvedene bio je i čuveni singl Born Sleepy, uz koji je priređen i završni festivalski vatromet.

Na Glavnoj bini, poslednjeg dana, nastupili su i Mark Najt i Huan Etkins, a osim predstavnika elektronskog zvuka, publika je mogla da čuje i vidi i bendove "Urban&4" i „Darkvud dab“.

Poslednji nastup na morskom delu festa pripremili su u „bek tu bek“ (back2back) nastupu na elektronskoj Dens peradajz bini di-džej "2beat or not 2beat" i di-džej Rašid.

Tokom tri dana festivala na Jazu u Crnoj Gori nastupilo je ukupno 123 izvođača na šest festivalskih bina, a „Si dens“ je trajao od 15. do 17. jula u Budvi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи