petak, 19. dec 2014. | Izaberite pismo: Ћирилица 

Naslovna > Magazin > Muzika > U prodaji karte za koncert „Bajage i Instruktora“

ponedeljak, 18. mar 2013, 15:40 -> 10:27

U prodaji karte za koncert „Bajage i Instruktora“

U skladu sa 29 godina, koliko su „Bajaga i Instruktori“ na sceni, ulaznice za rok spektakl na Kalemegdanu, najavljen za 22. jun, od danas su u pretprodaji 29 dana. Prvom kupcu karte, gramofon i dupli album „Neka svemir čuje nemir“ uručio Bajaga.

Ulaznice za veliki beogradski koncert „Bajage i Instruktora", 22. juna u Donjem gradu Beogradske tvrđave, danas su puštene u prodaju, a tim povodom Momčilo Bajagić je lično prvom kupcu uručio specijalan poklon – novi gramofon.

Bajaga i dobitnica 1.jpg
Katarina Ivanović sa Bajagom

Na blagajni Doma omladine Beograda tačno u podne, studentkinja Katarina Ivanović pretekla je desetine konkurenata i za 900 dinara prva kupila ulaznicu za koncert nazvan „Bajaga i Instruktori sa prijateljima", dobivši gramofon i uz to potpisanu dvostruku vinilnu ploču sa živim albumom benda iz 1989. godine Neka svemir čuje nemir.

Prijatelji i na bini u Donjem gradu

„Donji grad na Kalemegdanu je možda jedino značajno mesto u Beogradu na kojem još nismo svirali. Biće to zaista koncert sa prijateljima, jer će 22. juna na Kalemegdanu uz nas nastupiti još nekoliko nama dragih i značajnih muzičara i bendova, čija imena za sada nećemo otkrivati", najavio je Bajaga.

„Čestitam! Izvoli na poklon dupli album Neka svemir čuje nemir i pošto slutim da nemaš gramofon, dobijaš gramofon da možeš da slušaš album, da ne bude samo za gledanje", rekao je Bajagić prilikom uručenja poklona.

Dobitnica je bila uverena da je zakasnila, da je prodaja karata počela od 10 časova, pa je bila veoma iznenađena kada je ugledala Bajagu i dobila poklone.

„Bajaga i Instruktori" održaće koncert u Donjem gradu u okviru turneje povodom novog ce-dea Daljina, dim i prašina.

Bajaga i Instruktori box.jpg
Ulaznice u pretprodaji 29 dana!

U skladu sa 29 godina postojanja benda, ulaznice za njihov koncert biće u pretprodaji 29 dana, od 18. marta do 15. aprila, i moći će preko mreže „Eventim" da se kupe po cenama od 900 dinara, 1.300 za fan pit i 2.500 dinara za VIP tribine.

O koncertu u Donjem gradu beogradski rokeri odavno razmišljaju.

„Mnogo mi je drago što će se ovaj koncert desiti baš u Donjem gradu, jer u pesmi Iza nas sa albuma Od bižuterije do ćilibara ima stih 'u Donjem gradu, kod brda za razmišljanje'. Bina će na ovom koncertu biti upravo ispod brda za razmišljanje", otkrio je frontmen čuvenog benda.

Novi album rokeri su već predstavili na koncertima u Sarajevu i Ljubljani, a pre beogradskog očekuje ih prvo gostovanje u Poljskoj, 19. aprila u Varšavi, i nastup u Zagrebu, 8. juna na Šalati.

1
komentari broj komentara 2 | cwpošalji komentar
(utorak, 04. jun 2013, 11:13)
kkk [neregistrovani]
opošalji odgovor

bajaga

Divno!!!

1
(ponedeljak, 15. apr 2013, 01:27)
nedlejko [neregistrovani]
opošalji odgovor

bajaga lp

gramofon i vinil prava stvar!

1
1
najzanimljivije najcitanije