"Kings of Strings" zakazali još jedan koncert

Tomi Emanuel, Vlatko Stefanovski i Stokelo Rozenberg će u Beogradu, osim 17. marta Centru „Sava“, nastupiti i 25. marta u Domu sindikata.

Trio svetski priznatih gitarista "Kings of Strings", koji čine Tomi Emanuel, Vlatko Stefanovski i Stokelo Rozenberg, zbog velikog interesovanja publike, održaće i drugi beogradski koncert 25. marta, u Domu sindikata.

Osnovan na predlog direktora Gitar art festivala Boška Radojkovića, krajem prošle godine u Beogradu, trio je prvi koncert zakazao za 17. mart u Centru „Sava" na 13. Gitar art festivalu.

Karte za ovaj koncert su skoro rasprodate zbog čega su gitaristi odlučili da po povratku sa regionalne serije koncerata, u Beogradu još jednom nastupe.

Ulaznice za drugi koncert, po cenama od 1.800, 2.300 i 2.800 dinara, biće od sutra u prodaji na blagajni Doma sindikata, Bilet centra na Trgu republike, te prodajnim mestima Eventima i Kard servisa.

Trio gitarista uoči regionalne i premijerne serije zajedničkih koncerata objavio i zvanični album First Step u izdanju Gitar arta sa 13 numera, kako solističkih, tako i zajedničkih koje je u Beogradu snimao i producirao Voja Aralica.

"Kings of Strings" su u januaru objavili i najavni spot za numeru Good Time Charlies Got The Blues, instrumentalnu verzija balade Denija O'Kifa iz 1972. godine koju su svojevremeno izvodili i Elvis Prisli i Henk Vilijams.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 15. mar 2012, 22:14) - anonymous [neregistrovani]

Vlatko je najjaci ovde

ovi su samo amateri, poslusajte od leb i sol cuvam noc od budnih i videcete zasto je vlatko ispred njih...

(ponedeljak, 12. mar 2012, 17:00) - anonymous [neregistrovani]

Kings of strings

Nadam se da ce odrzati koncert i u Nišu, ovde ljudi zele da ih cuju !