„Pirati sa Kariba“ od 18. maja u Beogradu

Ubrzo posle svetske premijere u Diznilendu, film „Pirati sa Kariba: na čudnim plimama“ stiže u beogradski Dom sindikata i novosadsku „Arenu“. Srpskoj publici će 18. maja biti ponuđene tri-de i dva-de verzije.

Pirati sa Kariba: na čudnim plimama", četvrti nastavak popularne filmske franšize „Pirati sa Kariba", biće premijerno prikazan 7. maja u Diznilendu, u Kaliforniji, a od 18. maja moći će da ga vidi i srpska publika, najavio je distributer „Taramaunt".

„Pirati sa Kariba" su prvi tri-de film koji će premijerno biti prikazan na otvorenom, u Diznilendu, dok će u Beogradu, u Dvorani Doma sindikata, 18. maja istovremeno biti priređene dve projekcije, pri čemu je jedna tri-de verzija.

Novosađani će svoju premijeru imati istog dana u bioskopu „Arena", takođe u dve sale.

Četvrti nastavak donosi sve ono po čemu je prepoznatljiv ovaj serijal: zabavu, avanturu i humor, a Džoni Dep se vraća proslavljenoj ulozi kapetana Džeka Speroua.

Njemu će se put ukrstiti sa ženom iz njegove prošlosti, koju igra Penelope Kruz, ali neće biti siguran da li je u pitanju ljubav ili nemilosrdna prevarantkinja koja ga koristi da bi pronašla čuvenu fontanu mladosti.

Kad ga natera da se ukrca na „Osvetu kraljice Ane", brod strašnog pirata Crnobradog (Ijan Mekšejn), Džek će se naći u avanturi u kojoj neće znati koga treba više da se plaši.

Internacionalnu glumačku ekipu čine Džefri Raš (kapetan Barbarosa), Kevin R. Meknali u ulozi dugogodišnjeg Džekovog prijatelja, Sem Klaflin koji igra odlučnog misionara i Astrid Berž-Frizbi u ulozi misteriozne sirene.

U četvrtom filmu, ne pojavljuju se zvezde prethodna tri izdanja, Orlando Blum i Kira Najtli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво