„Parni valjak“ pred rekordnim brojem gledalaca

Hrvatski rok sastav „Parni valjak“ nastupiće 17. decembra, pred rekordnim brojem gledalaca, u novosadskoj dvorani SPENS, pošto, prema tvrdnjama organizatora, nikada nijedan koncert nije bio rasprodat u maksimalnom kapacitetu kao ovaj.

Ulaznice za veliki novosadski koncert „Parnog valjka" rasprodate su proteklog vikenda, saopštili su organizatori te manifestacije, najavljujući rekordnu posetu u velikoj dvorani Sportskog i poslovnog centra „Vojvodina" (SPENS).

Prema tvrdnjama rukovodstva SPENS-a, do sada nijedan koncert nije bio rasprodat u maksimalnom kapacitetu i u takvoj konfiguraciji velike sportske dvorane, koja se priprema da 17. decembra ugosti zagrebački rok sastav.

„Poverenje koje nam ukazujete ne prestaje da nas oduševljava i teško je pronaći prave reči kojima bismo se zahvalili. Priliku da vam još jednom pokažemo koliko ste nam ovu jesen obojili inspiracijom imaćemo na pozornici, gde ćemo dati sve što možemo i znamo. Hvala ti Novi Sade", poručili su članovi „Parnog valjka".

Poput fenomenalnih koncerata u Beogradskoj Areni, i novosadski nastup „Parnog valjka" biće trosatni spektakl uz najveću koncertnu produkciju.

Grupa je nedavno potvrdila izlazak trećeg singla kao i svoj novi studijski album, koji se očekuje na proleće iduće godine.

„Posle beogradskih koncerata vratili smo se u studio, gde nastavljamo snimanje i rad na novom albumu. To su sve jako pozitivne stvari za nas i raduje nas novi album", poručio je pevač Aki Rahimovski, iz Novog Mesta, u Sloveniji, gde „Parni valjak" snima novi album.

Napominjući da je publika na prethodnim nastupima veoma dobro primila prva dva singla „Nakon svih ovih godina" i „Stvarno nestvarno", on je rekao da bi treći singl premijeru mogao da doživi već u petak, u Novom Sadu.

Organizatori koncerta u „Spensu" zamolili su posetioce da, zbog visokog stepena kontrole na ulazima u dvoranu, dođu ranije kao i da sa sobom ne nose kišobrane, kovani novac, upaljače i druge predmete kojima bi mogla da bude ugrožena bezbednost.

Koncert počinje u 20 sati, a ulazi u dvoranu biće otvoreni od 18 sati.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво