Poslednji zadatak plaćenog ubice

Prvi trejler za film "The American", sa Džordžom Klunijem kao plaćenim ubicom koji namerava da se povuče posle još jednog zadatka u Italiji, nedavno je postavljen na Internet. Premijera filma planirana je za 1. septembar.

U mešavini trilera i drame, filmu "The American" (Amerikanac), Džordž Kluni igra glavnu ulogu plaćenog ubice usamljenika Džeka, koji je pravi majstor svoga posla.

Kada tokom misije u Švedskoj naiđe na nepredviđene probleme, Džek se zakune Leriju, čoveku preko kojeg ga kontaktiraju, da će mu sledeći posao biti poslednji.

Džek zatim odlazi u malo mesto u Italiji da bi sačekao detaljne instrukcije za poslednji zadatak.

Plaćeni ubica uživa u bajkovitom okruženju italijanske prirode i u spokojnom životu, pošto je za promenu daleko od smrti i opasnosti na koju je navikao.

Njegov zadatak, na kojem sarađuje sa Belgijankom Matildom, još je u fazi priprema.

Dok čeka dalje naloge, Džek i sebe iznenadi neuobičajenim ponašanjem kada se sprijatelji sa lokalnim sveštenikom ocem Benedetom, kao i kada započne romansu sa Klarom.

Ipak, ovaj izlazak iz senke tajnosti i pojavljivanje u javnosti donosi Džeku pregršt problema...

Reditelj filma je Holanđanin Anton Korbejn, koji je duže od decenije zadužen za vizualni identitet i promotivne fotografije bendova "U2" i "Depeche Mode".

Osim Klunija, u „Amerikancu" glume još i Tekla Rojten („Gorštak: Izvor" i „U Brižu"), Brus Altman (igrao u filmovima "Matchstick Men", "Glengarry Glen Ross" i "Changing Lanes"), Irina Bjerklund, Paolo Bonačeli („Salo ili 120 dana sodome", „Kaligula", „Noć na zemlji") i italijanska glumica i pevačica Violante Plačido.

Premijera filma je zakazana za 1. septembar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво