Veče za najluđi izlazak

Kada u crnoj komediji "Date Night" prosečni bračni par prikrije svoj pravi identitet da bi dobio sto u ekskluzivnom restoranu, pokreće se niz događaja koji ih vodi u nezaboravnu avanturu... U glavnim ulogama Stiv Karel i Tina Fej.

U filmu "Date Night" Klara (Tina Fej, najpoznatija po emisiji "Saturday Night Live" i imitacijama Sare Pejlin) i Fil Foster (Stiv Karel iz američke serije "Office" i filmova „Četrdesetogodišnja devica" i „Mala mis Sanšajn") su uobičajeni bračni par iz američkog predgrađa koji živi „sporim tempom", a svaki dan im je sličan prethodnom.

Čak su i njihovi izlasci na večeru ili u bioskop postali rutina. Da bi ponovo razbuktali staru strast Klara i Fil odluče na izađu u jedan od najpopularnijih restorana na Menhetnu.

Pošto nikakao ne mogu da dobiju sto, oni se lažno predstave i to im pomogne da konačno dobiju mesto, ali ih dovede i u velike probleme koji su samo uvertira u avanturu koja će ih voditi u vratolomnu jurnjavu širom grada.

Dok se usred cele zbrke polako prisećaju dobrih starih vremena kada su se upoznali, Fil i Klara sreću mnoštvo neobičnih likova kao što su korumirani policajci, mafijaški bos i poludeli taksista.

Na kraju, njihovo veče za izlazak ipak postaje nezaboravno...

U ovoj komediji glume još i Rej Liota, Mark Volberg, Džejms Franko („Džejms Din"), Mila Kunis (Džeki iz serije „Lude sedamdesete") i Mark Rafalo („Večni sjaj besprekornog uma", „Zodijak" i „Zatvoreno ostrvo").

Režiser filma "Date Night" Šon Levi, koji je takođe i glumac i producent, poznat je po dva dela komedije „Noć u muzeju", kao i filmovima „Pink panter" i „Upravo venčani".

Levijevo poslednje ostvarenje u bioskope u SAD stiže 9. aprila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи