Gubitak koji je pokrenuo lavinu

Kada posle mnogo razmenjenih stidljivih pogleda Benet i Rouz napokon započnu vezu, on pogine u saobraćajnoj nesreći. Benetovi roditelji, pogođeni gubitkom, sazanaju da je Rouz ostala u drugom stanju... Igraju Eron Džonson, Keri Maligan, Pirs Brosnan i Suzan Sarandon.

Kada u snažnoj i emocionalnoj drami "The Greatest" (Najveći) tragedija pogodi jednu porodicu, otvaraju se stare rane, koje su njeni članovi dugo nastojali da ignorišu.

Benet Bruer (Eron Džonson iz filmova "Nowhere Boy" i "Kick-Ass"), bistri, zgodni i talentovani mladić iznenada pogine u saobraćajnoj nesreći, dok se kolima vraća kući u društvu Rouz (Keri Maligan iz filmova „Obrazovanje" i „Braća").

Rouz i Benet su duže vreme bili bliski prijatelji i tek su se neposredno pre nesreće usudili da započnu romansu.

Iznenadna Benetova pogibija potpuno uništi njegovu porodicu.

Grejs (Suzan Sarandon) je obuzeta bolom i ne može da prestane da razmišlja o poslednjim minutima u životu njenog pokojnog sina.

Otac Alen (Pirs Brosnan) zbog toga je primoran da napusti svoju ljubavnicu (Dženifer El) i da pokuša da uteši ženu, iako nije siguran da je još voli.

Benetov brat Rajan (Džoni Simons) pogođen je smrću brata, ali i činjenicom da u očima roditelja nikada neće moći da se poredi sa Benetom.

Dok bol i gubitak na površinu izbacuje porodične probleme, na scenu stupaju i dva neželjena lika: Rouz, koja je otkrila da nosi Benetovo dete, kao i vozač kamiona koji je učestvovao u nesreći u kojoj je mladić izgubio život...

Premijera filma "The Greatest" bila je još januara prošle godine na Sandens festivalu, gde ga je publika nagradila višestrukim stojećim ovacijama, dok će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji u SAD ovaj film pojaviti tek od 2. aprila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво