„Katanac za bol" od 15. aprila

Dobitnik šest Oskara, film „Katanac za bol", biće na repertoaru domaćih bioskopa od 15. aprila. Ostvarenje rediteljke Ketrin Bigelou je priča o elitnoj jedinici američke vojske čiji je zadatak demontiranje bombi u Iraku.

Film rediteljke Ketrin Bigelou "The Hurt Locker", koji je trijumfovao na ovogodišnjoj dodeli nagrada Američke akademije, sa osvojenih šest Oskara, naša publika moći će da vidi u bioskopu od 15. aprila, najavio je distributer „Sinearas".

Ova dramska i akciona priča, snimljena prema scenariju Marka Boala, prikazivaće se pod naslovom „Katanac za bol" u multipleksu „Kolosej", na Ušću.

Glavne uloge tumače Džeremi Rener, Entoni Meki, Brajan Gerahti, David Mors, Gaj Pirs i Rejf Fajns.

„Katanac za bol" je napeta priča o elitnim vojnicima koji imaju jedan od najopasnijih zadataka - demontiranje bombi u jeku borbe.

Priča je zasnovana na ličnom iskustvu Boala, koji je kao novinar proveo neko vreme na ratnom području sa specijalnom bombaškom jedinicom.

Film kombinuje strahovitu realističnu akciju sa intimnom ljudskom dramom, kako bi portretisao vojničku psihologiju i visoki rizik profesije u kojoj se dobrovoljci suočavaju sa smrtonosnim situacijama.

Distributer „Sinears" je za bioskopski repertoar u aprilu najavio i film Sema Mendeza „Savršen dom" (Away We Go), koji je kod nas premijerno prikazan prošlog meseca na Festu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво