Pazi šta priželjkuješ...

Najveća želja Džejmsa Risa jeste da postane agent CIA i učestvuje u tajnim misijama. Kada mu se želja ispuni, čeka ga izuzetno opasni zadatak koji ga dovodi u sukob sa „podzemljem" Pariza... U akciji „Iz Pariza, s ljubavlju" glavne uloge tumače Džon Travolta i Džonatan Ris Majers.

„Iz Pariza, s ljubavlju" je akcioni film Pjera Morela, sa Džonom Travoltom i Džonatanom Risom Majersom (najpoznatiji po ulozi kralja Henrija VIII u seriji „Tjudori") u glavnim ulogama.

Producent i koscenarista filma je Lik Beson („Veliko plaventnilo", „Nikita" i „Peti element").

Film govori o Džejmsu Risu (Majers), pomoćniku američkog ambasadora u Francuskoj, koji je uspešan i u srećnoj vezi sa jednom Francuskinjom.

Ipak, Risova prava strast je posao koji radi za Centralnu obaveštajnu agenciju (CIA), gde je operativac nižeg nivoa.

Njegov najveći san je da konačno vidi „pravu akciju", tako da je presrećan kada mu ponude prvi ozbiljan zadatak i unaprede ga.

Ali, novopečenog agenta Risa radost napušta kada upozna svog partnera, specijalnog agenta Čarlija Veksa (Džon Travolta), koji je lak na obaraču i šaljivdžija nekontrolisanog ponašanja.

Veks, koji je stigao u Pariz da bi sprečio teroristički napad, povede Risa na zastrašujući zadatak, na kojem se sukobljavaju sa opasnim kriminalcima iz pariskog „podzemlja".

Tada Džejms Ris uveliko zažali što više ne radi bezbedan posao u kancelariji.

Kada još i sazna da je postao meta kriminalne organizacije koju istražuju, Ris shvata da nema povratka i da mu jedino Veks može pomoći da preživi...

Režiser Pjer Morel (najpoznatiji po filmu "Taken", sa Lijamom Nisonom) prvobitno je radio kao kamerman i direktor fotografije, kada je sarađivao sa rediteljima poput Luija Leterijea, Nensi Majers i Lika Besona.

Nedavno, Morel je izabran da režira rimejk „Dine", koju je 1984. godine snimio Dejvid Linč prema romanu Frenka Herberta.

Premijera filma „Iz Pariza, s ljubavlju" je u SAD zakazana za 5. februar, a u Francuskoj dvanaest dana kasnije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи