„Ajvar“ oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

Ostvarenje rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševilo publiku u Beču i Cirihu.

Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisustvovao je deo autorske i glumačke ekipe – rediteljka Ana Marija Rosi, producent Nikolina Zečević, glumci Vesna Čipčić i Sergej Trifunović, koje je publika nagradila aplauzima i ovacijama.

Oni koji su propustili svečane premijere u ovim gradovima, imaće priliku da ovo ostvarenje pogledaju narednog vikenda (1. i 2. februara), a u nedelju, 2. februara, film će se naći i na repertoaru bioskopa u 16 gradova širom Nemačke. Film će biti prikazan i u Norveškoj i Švedskoj.

Ostvarenje koje je prikazano u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike i ovenčano brojnim festivalskim nagradama, od 1. februara moći će da vide i gledaoci u Kanadi, i to u Torontu i Vankuveru, Vindzoru (9. februara), Montrealu (15), Voterluu (16) i Otavi (22. februara).

U ovoj, na prvi pogled običnoj priči koja je dotakla srca publike gde god je prikazana, igraju i Miodrag Krstović, Branka Petrić, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Pavle Pekić, Ivana Šćepanović, Igor Borojević, Srđan Miletić, Paulina Manov i Mirko Vlahović.

Kuća „Art vista“ je distrubiter filma „Ajvar” u inostranstvu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво