Gaj Riči se vraća u velikom stilu

Gaj Riči važi za kultnog režisera i ima čitavu armiju poštovalaca među iskrenim ljubiteljima filma. Ovoga puta donosi nam sofisticiranu krimi priču ,,Gospoda“ koja će se premijeru imati u „Sinepleks“ bioskopima 23. januara.

Ovakvu reputaciju, poznati reditelj duguje prvenstveno svojim slavnim počecima u industriji indi filmova. Skoro pa svaki obožavalac s pravom prvo pomisli na dva možda i najbolja filma koja je Riči snimio – Dve čađave dvocevke i Sneč.

Ređali su se zatim Šerlok Holms, Rokenrola i drugi filmovi. Karakteristika njegovih filmova, svakako su i sjajne glumačke postavke, pa ćemo tako u filmu Gospoda gledati Hjua Granta, Čarlija Hanama, Kolina Farela predvođene dobitnikom Oskara Metjuom Mekonahijem, koji će nam dočarati kriminalni milje jedne svetske metropole.

Američki iseljenik Miki Pirson je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Ulaznice za „Akcionu noć“ i Gospodu su u prodaji.

broj komentara 0 pošalji komentar