Kinesko „Gala veče“ – spektakl u kojem uživa čitav svet

Emisija „Gala veče", koja se emituje za vreme dočeka Kineske nove godine, nezaobilazan je deo proslave Praznika proleća u mnogim kineskim porodicama. U spektaklu Kineske medijske grupe podjednako uživaju i gledaci širom sveta – više od 460 medija u više od 170 zemalja i regiona izveštava o ovom događaju koji prati najveći broj gledalaca u svetu.

U ovogodišnjem izdanju „Gala večeri" biće izvedene do sada najbrojnije tačke u formama humorističkih dijaloga i skečeva, koji će, kako je saopšteno, prikazivati realne slike u društvu i život običnih građana, demonstrirati visoki umetnički standard i fokusirati se na emotivnom izrazu.

Umetnički program i primena najnovije tehnologije na „Gala večeri" privlače veliku pažnju medija širom sveta – više od 460 medija u više od 170 zemalja i regiona izveštava o ovom događaju.

Stotine stranih televizijskih stanica i novih medijskih platformi emitovaće „Gala veče". Među njima je oko 280 medija iz SAD, Velike Britanije, Japana, Brazila, Singapura, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Malezije, Tajlanda i Laosa koji će emitovati deo ili čitavu emisiju.

Bioskopi i televizijske stanice u Italiji, Australiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Indiji i još dvadesetak zemalja i regiona emitovaće višejezične verzije „Gala večeri".

Pored toga, Sankt Peterburg će organizovati događaj pod nazivom „Hiljade ljudi koji gledaju Gala veče u organizaciji Kineske medijske grupe", kako bi publici predstavio tradicionalne običaje tokom Prolećnog festivala.

„Gala veče" prvi put je emitovano 1983. godine, a potvrđeno je Ginisovim rekordom kao televizijska emisija koju prati najveći broj gledalaca u svetu.

Ovaj umetnički spektakl će 24. januara biti direktno emitovan uveče uoči dolaska Nove godine Pacova, kako bi gledaocima doneo više radosti i sreće.

broj komentara 0 pošalji komentar