„Sluga“ u bioskopima već zaradio dve i po milijarde rubalja

Prema poslednjim podacima sa portala Jedinstvenog automatizovanog informacionog sistema o projekcijama filmova u ruskim bioskopima, ukupan promet koji je ostvariola komedija „Sluga“, iznosi 2.516.065.438 rubalja (oko 37 miliona evra).

Među najuspešnijim ostvarenjima je i film T-34, koji je u 2019. zaradio 2,27 milijardi rubalja. 

Glavne uloge u komediji Sluga, koja govori o sinu oligarha Griši, koga otac šalje na selo na „prevaspitavanje“, odigrali su Miloš Biković, Aleksandra Bortič, Ivan Oklobistin i Aleksandar Samoilenko.

Reditelj filma Klim Šipenko, rekao je da je film „ukusno kuvano jelo, posluženo na vreme za novogodišnju trpezu“, a kombinacija dobro izabranih „sastojaka“ obezbedila mu je komercijalni uspeh.

Publika je, primetio je Šipenko, u bioskope na projekciju filma išla više puta, ne samo jednom, a skoro svako ko je Slugu gledao, preporučio je film prijateljima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво