Džejms Bond ipak neće biti žena

Sledeći Džejms Bond neće biti žena, rekao je producent filmova o agentu 007 povodom spekulacija ko bi mogao zameniti Danijela Krejga u sledećem nastavku.

Krejg (51) će se povoći posle najnovijeg Bondovog filma Nema vremena za umiranje koji će biti prikazan u aprilu, čiju naslovnu numeru, kako je nedavno objavljeno, izvodi mlada muzičarka Bili Ajliš.  

Pojavile su se glasine oko toga ko je sledeći naslednik u ulozi agenta 007 i da li će sledeći Bond biti žena, ali je Barbara Brokoli izjavila da će to definitivno biti muškarac, prenosi Rojters.

„On može biti bilo koje boje, ali je muško“, rekla je jedna od producentkinja filma zajedno sa Majklom G. Vilsonom.

Rekla je da veruje u stvaranje snažnih ženskih likova.

„Nisam posebno zainteresovana za to da preuzmem muški lik i dam tu ulogu ženi. Mislim da su žene daleko zanimljivije od toga“, dodala je.

Serijal o Bondu je jedan od najuspešnijih u filmskom svetu – 2015. godine je zaradio 880 miliona dolara na blagajnama i širom sveta, 2012. više od milijardu dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво