Sa samo 18 godina peva naslovnu numeru za film o Bondu – Bili Ajliš

Bili Ajliš je autor i izvođač numere koja prati novi film o Džejmsu Bondu. Ona je najmlađi muzičar koji je ikada snimio pesmu o najpoznatijem svetskom tajnom agentu.

Iako je u decembru napunila tek 18 godina, Bili je već vlasnica albuma koji je „broj jedan“ na mnogim top-listama. Takođe je najmlađi umetnik koji ima četiri nominacije za nagradu Gremi. 

Sada je dobila još jednu vrstu priznanja, i postala najmlađi izvođač naslovne numere filma o agentu 007. Pesmu je napisala sa starijim bratom Fineasom.

„Ludo je biti deo ovoga na bilo koji način. 'Džejms Bond' je najslađa filmska franšiza koja je postojala. Još sam u šoku“, rekla je Bili.

Pesme za prethodna ostvarenja o Bondu uvek su prolazile dobro kod publike. Među njima su hit u izvođenju Adel – Skajfol i Spektra koja je za najbolju originalnu pesmu, osvojila i nagradu Oskar.

Poslednji film o Bondu, koji bi trebalo da se nađe u bioskopima u aprilu, nosi naslov Nema vremena za umiranje. Očekuje se da će to biti i poslednji nastup Danijela Krejga u ulozi Bonda.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 15. jan 2020, 10:16) - anonymous [neregistrovani]

Svašta

Ranije je bilo potrebno da budeš zvezda da pevušiš Bondu a sada Bond služi da lansiraš karijeru.

(sreda, 15. jan 2020, 09:41) - anonymous [neregistrovani]

Бабо и матера

Напишите ко су јој бабо и матера да би боље разумели зашто је баш она изабрана, а не неко бољи.