U „Junacima našeg doba“ mnogi će se prepoznati

Svako vreme ima svoje junake. A ako prelistamo serije Siniše Pavića dobićemo jasan prikaz kako su i vreme i okolnosti uticale na to kakvi će se junaci veličati, a za koje neće biti mesta. Glumci Milica Milša i Pavle Veselinović o junacima i seriji „Junaci našeg doba“, čija je prva epizoda na programu 17. decembra, kažu da su neodoljivi i da ćemo ih lako zavoleti.

Jedna od Pavićevih karakterstika jeste da kada pronađe glumca koji mu odgovara, za njega traži ulogu u svakom novom ostvarenju. Milica Milša ovog puta na malim ekranima udahnuće život Drinki.

„Imala sam tu sreću da kao mlada glumica, kao sad Pavle, sa druge godine Akademije, sa svojih 20 godina krenem u Bolji život, u ulozi Ivone u poslednjoj sezoni serije, i to je možda bila moja odskočna daska za karijeru. Tako da sam Siniši i Ljilji Pavić beskrajno zahvalana što su izabrali baš mene da budem sada Drinka, ali da me provuku kroz sve serije i Srećne ljude, Bolji život i Belu lađu“, istakla je, gostujući u Jutarnjem programu, Milica Milša.

Prema njenim rečima, sve serije Siniše Pavića su vanvremenske i mogu se prikazivati uvek. 

„Bez preterivanja, Siniša je genijalan pisac. Njegove serije su večite i za sva vremena. Kad god se repriziraju svi ih gledamo. Mogu 200 puta da gledam i Vruć vetar i Srećne ljude i Bolji život. Vrlo rado gledam i Sinišine serije u kojima ne igram, jer su dobro napisane. To je kao klasična literatura“, objasnila je Milša.

O Drinki, junakinji našeg doba, glumica kaže da je sirota žena koja je sa mužem, kojeg igra Milan Vasić, na ivici egzistencije.

„Potpuno sam zaljubljena u moju Drinku. Ona je sigurno jedan od mojih najomiljenijih likova. Zavolećete nju i njenu porodicu, oni su neodoljivi“, otkriva Milica Milša.

U nekoj porodici iz serije, ističe glumica, ljudi će se prepoznati sigurno.

Centralni lik serije Junaci našeg doba je Čičko, a mladi Pavle Veselinović igra njegovog sina Ronalda. Pavle je siguran je da će ga godinama pratiti lik i nadimak Ronaldo, na isti način kao što Vojina Ćetkovića i dalje zovu Brando, Nenada Jezdića Boda Tajson...

„Svi u porodici su koncentrisani na ostvarenje svojih ciljeva i ne obaziru se na Čičkove muke. Uglavnom svi gledaju samo sebe“, ističe Pavle i dodaje da će sigurno pažljivo gledati svog Ronalda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво