Domaći film „Ekipa“ pogledalo 100.000 ljudi

Domaće ostvarenje „Ekipa“ reditelja Marka Sopića za nešto više od mesec dana prikazivanja videlo je 100.000 gledalaca, uključujući publiku u Srbiji, Crnoj Gori i inostranstvu, što ga svrstava u jedan od najgledanijih domaćih filmova u 2019. godini.

Film je prikazan u najvećim bioskopima u svetu, u Sjedinjenim Američkim Državama (Vašington, Njujork, Čikago), Kanadi, Švedskoj, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Nemačkoj, Norveškoj i drugim.

„To je za svakog filmskog producenta, glumca, reditelja podsvesni cilj, mera za uspeh. Za publiku radimo i publici želimo da damo nešto čega će se sećati. Hvala svima koji su gledali film i hvala što su svima nama iz tima omogućili da napravimo još neko delo u budućnosti po kom će nas se sećati“, rekao je glavni glumac filma Ekipa Rade Ćosić, koji je ujedno scenarista i producent filma.

Gledaoci su, prema njegovim rečima, reagovali s oduševljenjem, ističući scenu „Žarkovo“ u kojoj glumac Srđan Todorović briljira.

„Oduševljeni su fudbalskim deonicama, neki su nam sugerisali kako to može još bolje, neki su nas zezali kako se vide neke greške kad su u pitanju modeli kopački ili recimo lopta sa kojom se igra, a onda su nas pitali kako je moguće to snimiti, a mi smo samo rekli – magija“, kaže Ćosić.

Komedija o beskrupoloznim menadžerima, pomalo nasilnim lovatorima, Italijanki i fudbalskoj zvezdi mogla bi da dobije i svoj nastavak.

„Dosta gledalaca misli da bi bilo dobro snimiti Ekipu 2, na tome radimo. Generalno, ljudi su izlazili s osmehom iz bioskopske sale i dobrom energijom. Film ima ocenu 6.9 na sajtu cineplexx, na IMBD 7.1, to bi onda značilo da je 70 odsto sale bilo zadovoljno onim što vidi, a ako je tako, ja sam 101 odsto zadovoljan“, zaključio je Ćosić.

Domaći film Ekipa u bioskopima je od 24. oktobra. 

broj komentara 0 pošalji komentar