„Junaci našeg doba“ kao moderan „Bolji život“

Od 17. decembra na RTS-u sa emitovanjem počinje nova serija „Junaci našeg doba“, scenariste Siniše Pavića. Kroz 20 epizoda pratićemo porodicu Čičanović.

Scenarista serije Pavić je rekao da „ovo doba ograničava ljude sa karakterom, i da ovo vreme smanjuje ljude“. 

Mladi glumac Rade Maričić u seriji tumači ulogu studenta Srđana.

„Što se tiče moje uloge, mislim da će se brojni ljudi, koji su u mojoj situaciji, koji su završili fakultet, prepoznati. On je predan student, radi kao konobar i stalo mu je do svega što radi“, rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici, Rade Maričić.

Marija Vicković u seriji igra ulogu Srđanove majke.

„Ona je jako interesantan lik. Ljudi se vezuju za Pavićeve likove zato što su to stvarno junaci. Mislim da je ovo kao neka kruna njegovog stvaralaštva do sada, svih serija koje smo gledali, od Boljeg života pa dalje, za koje smo se vezivali. Oni su junaci i imaju zaista puno kvaliteta i znanja u onome čime se bave , ali u isto vreme i moralne vertikale, nisu se snašli u ovom vremenu i zato su im putevi jako teški“, kaže Marija Vicković.

Glumica je dodala da su Junaci našeg doba, moderan Bolji život, sa čime se složio i njen kolega Maričić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво