Nastavak „Džumandžija“ 12. decembra kreće u pohod na bioskope

Najbolja, ali i najopasnija igru na svetu igra se u bioskopima od 12. decembra. Nakon premijera i turneja u Parizu, Berlinu, Londonu i spektakularne premijere u Los Anđelesu, „Džumandži: Sledeći nivo“ napokon stiže i u domaće bioskope.

Наставак „Џуманџија“ 12. децембра креће у поход на биоскопе Наставак „Џуманџија“ 12. децембра креће у поход на биоскопе

Na radost brojnih obožavalaca, sledeći nivo Džumandžija pretpremijerno od 11. decembra počinje da se prikazuje u srpskim bioskopima, a od 12. decembra film će se naći na redovnom repertoaru.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju.

Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj.

Avatari su drugačiji, ubacili su se neki novi likovi, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi pobedili u najopasnijoj igri na svetu.

Zamena avatara u novom Džumandži filmu za neke je odlično poboljšanje, za neke druge najveća noćna mora, ali za publiku u bioskopu urnebesna zabava, najavljuju autori.

Na velikom platnu gledaćemo ponovo Dvejna Džonsona, Džeka Bleka, Kevina Harta, Karen Gilan i Nika Džonasa, a njima će se u novom nastavku pridružiti i neki od najcenjenijih holivudskih glumaca staroga kova, a to su Deni Devito i Deni Glover koji humor, u skladu sa nazivom filma, takođe dižu na sledeći nivo.

Džumandži: Sledeći nivo direktan je nastavak filma Džumandži: Dobro došli u igru koji je pre dve godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta, ostvarivši zaradu od čak 950 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи