„Četiri ruže“ – film u kome se prepliću nasilje, nežnost i humor

U Centru „Sava“ premijerno je prikazan film „Četiri ruže“ koji je nastao po scenariju i u režiji Vasilija Nikitovića.

Debitantski film na koji se čekalo punu deceniju. Urbani mozaik u kome se prepliću akcija, drama i komedija. Nasilje, nežnost i humor. Autentični likovi koji se nalaze tokom jedne beogradske noći. Među njima su oni koji traže brzu zaradu, dobar provod i lagano jutro. I oni koji nespremni dolaze u džunglu.

Optimizam je bio vodilja Vasilija Nikitovića da je moguće doći do cilja i snimiti film, ali i jedna od glavnih poruka filma Četiri ruže.

„Krenulo se od neke početne ideje o noćnom životu i onda smo lagano uvodili i komplikovli priču, dok na kraju nismo dobili sedam paralelnih priča i jedan centralni događaj u tom klubu. Tu se onda dešava puno različitih preokreta, puno različitih emocija, a film je u stvari, pravljen da bih rekao ono što mislim da kažem i neku ideju o optimizmu bez obzira koliko je teško, čovek mora da se još dodatno žrtvuje da bi to bilo dodatno optimistično“, objašnjava autor filma, Vasilije Nikitović.

Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu „Četiri ruže“, na rubu zakona, naći će se jedan običan čovek. U pokušaju da od svega pobegne shvata da će uspeti samo ako se vrati onome što je u međuvremenu izgubio – ljubav, iskrenost i vernost.

Skica obične noći i neobičnih sudbina pod svetlostima velegrada.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 04. dec 2019, 20:18) - prvi i poslednji.. [neregistrovani]

..

po trejleru se vidi da je film bzvz