„Realna priča“ pred publikom u Beču

Režiserski prvenac srpskog glumca Gordana Kičića „Realna priča“ premijerno je prikazan u Beču, čime je počeo „pohod“ po bioskopskim dvoranama van Srbije.

Bečka distributerska kuća „Adria film“ Realnom pričom nastavila je stavljanje dela srpske kinematografije u redovan program bioskopa u Beču.

Za premijeru rediteljskog debija Gordana Kičića vladalo je veliko interesovanje, te je projekcija održana u dve sale bioskopa „Sinepleks Donaucentrum“.

Kičić, koji je i sam glumio u filmu, kao i glavna glumica Nina Janković-Dičić povodom premijere doputovali su u Beč, gde je publika imala prilike da nakratko razgovara i fotografiše se sa njima.

Realna priča naišla je na odličan prijem bečke publike, koja se smejala komičnim situacijama sa kojima se suočavao glavni junak u neuspelom pokušaju da sačuva brak, ali ujedno su iz bioskopske sale poneli poruku da nikada ne smeju da izgube iz vida realne probleme, jer oni mogu postati nepremostivi, posebno u odnosu bračnog para.

„Ušli smo malo u bioskopsku salu za vreme prikazivanja filma i iskreno smo se oduševili reakcijom publike. Publika je ragovala na nekim mestima gde nisu reagovali do sada. Bilo je iznenađujuće i divno. Posle dve nedelje pogledala sam ponovo delić filma i napunila se lepom i toplom energijom“, rekla je glumica Nina Janković-Dičić.

Prema njenim rečima, reakcije na ovaj film do sada su bile fenomenalne, a svi iz bioskpske sale izlaze nasmejani i dirnuti.

Nakon premijere u Beču Realna priča ulazi u redovnu distribuciju širom Austrije, a od 8. decembra i u Nemačkoj.

broj komentara 0 pošalji komentar