Neočekivano a po 300. put – Da, to su bili dani...

Muzičko-poetski kabare „Da, to su bili dani“ je pred 300. izvođenjem. Glumci, Nebojša Dugalić i Boris Pingović kažu da, kada su počinjali 2004. godine, nisu očekivali ovakav jubilej.

Veliki jubilej, obeležava se u Kombank dvorani, 30. novembra u 20 časova.

„Mi smo tokom studentskih dana svirali po hodnicima fakulteta, imali neke svoje interne repertoare, i to je tako trajalo do 2004. godine, dok se nije krenulo sa kabareom. U Kraljevu je bilo 299. izvođenje“, rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici, glumac Nebojša Dugalić.

„Petnaest godina, četiri meseca i 27 dana traje izvođenje Kabarea“, tačan je u računanju glumac Boris Pingović.

„Već je to rutinirano, jako se dobro razumemo i često bez probe, na dogovor možemo nešto da ubacimo i promenimo. Već ovoliko dugo vremena i iskustvo olakšavaju stvari“, dodao je Pingović.

„Mi smo, dok smo odrastali, dok se još nismo ni znali, slušali istu muziku. Kad je bilo reči da napravimo repertoar, shvatili smo da nam je teško da se opredelimo žanrovski. Rešili smo da uopšte nećemo da se opredeljujemo, nego da baš naprotiv, probamo da insistiramo na raznovrsnosti muzičkih žanrova“, ispričao je Dugalić.

Dodaje da se to pokazalo kao dobar recept.

Za 300. izvođenje, glumci „će pojačati standardnu četvorku“ sa još dva muzičara a među gostima će biti glumac Ivan Bosiljčić i mladi pijanista Bogdan Dugalić.

U Kombank dvorani je 300. izvođenje koje je rasprodato. Zbog velikog interesovanja, otvoren je novi termin – 28. decembar u 20 sati.

broj komentara 0 pošalji komentar