U osmoj sezoni serijal „S Tamarom u akciji“ obeležava stotu epizodu

Tokom osme TV sezone serijala i nacionalnog humanitarnog projekta „S Tamarom u akciji“, biće obnovljeno deset domova socijalno ugroženih porodica iz centralne Srbije i Šumadije. Na kraju ove sezone, uz pomoć dodatnih sredstava od stalnih sponzora i zahvaljujući nesebičnoj saradnji sa tamošnjom lokalnom samoupravom, ekipa emisije obnoviće i dve seoske škole u okolini Vranja i Pirota.

Osmu TV sezonu emisije, Tamarina ekipa završava sa ukupno 104 snimljene epizode. 

Ove jeseni, autorka projekta Tamara Grujić i njen tim, zajedno sa Radio-televizijom Srbije obeležavaju značajno postignuće, jubilej: stotu snimljenu epizodu.

„U humanitarnom projektu S Tamarom u akciji, od februara 2016. do sada, sproveli smo brojne humanitarne akcije – unapređeni su životni uslovi za 99 porodica sa teritorije severa Kosova – 12 porodica, u južnoj Srbiji – 28 porodica, istočnoj – 26 porodica, u zapadnoj Srbiji  – 14 porodica a u centralnoj Srbiji i Šumadiji pomogli smo da bolje živi 21 porodica... Renovirano je oko 8.300 kvadrata životnog prostora, donirano 20 plastenika, obrađeno oko 2.500 hektara zemlje, a desetoro ljudi je dobilo stalan posao“, ističe Tamara Grujić, autorka projekta.

U okviru specijalnih projekata ovog serijala, Tamarin tim je renovirao i Hemato-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu, urađena su dva stambena prostora za boravak šestoro obolelih od cerebralne i dečije paralize u Užicu (u okviru programa „Živeti uz tuđu negu i pomoć“) i kompletno su renovirane čak tri seoske osnovne škole, na teritoriji opština Knić, Vranje i Pirot.

Od početka emitovanja, emisija S Tamarom u akciji na Prvom programu RTS-a, gotovo kontinuirano tokom četiri godine ostvaruje vrlo visoke rezultate gledanosti: prosečna gledanost iznosi 1.350.000 gledalaca po epizodi, sa prosečnim rejtingom 10.

TV format S Tamarom u akciji je jedna je od najgledanijih i najuspešnijih televizijskih emisija jer osim humanitarnih akcija, koje se uspešno sprovode,  na pravi način promoviše istinske ljudske i životne vrednosti, ukazuje na značaj porodice, slavi život, afirmiše zajedništvo i solidarnost, brižljivo akcentujući sve aspekte kojima se čuva i gradi naš nacionalni identitet.

Naredne akcije, u devetoj TV sezoni, ekipa serijala snimaće na teritoriji Vojvodine.

U toku 2020. godine emisija S Tamarom u akciji pomoći će 26 porodica koje žive na severu naše zemlje.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 20. nov 2019, 22:02) - anonymous [neregistrovani]

Nema reči osim

Bravo!

(sreda, 20. nov 2019, 21:20) - anonymous [neregistrovani]

Svaka čast

Kako veliko srce ima Tamara. Dokazala je to kroz sve serijale, a posebno me dirnula vijest da će baš njena ekipa renovirati kuću na Fruškoj gori koja je poklonjena NURDOR-u. Još jednom, svaka čast.

(sreda, 20. nov 2019, 18:48) - anonymous [neregistrovani]

Svaka cast!

Sto epizoda - sto kuca - sto porodica zbrinutih!