Finalni trejler za „Džumandži: Sledeći nivo“ otkriva izazove ozbiljno opasne igre

Ove zime u Džumandži svetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači su ušli u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji... Po svemu sudeći, igru neće uspeti da završe svi. Da li ste spremni da zaigrate najopasniju igru na svetu?

Film Džumandži: Sledeći nivo u domaće bioskope stiže sredinom decembra, a sa kakvim će se sve problemima i opasnostima suočiti ekipa i koliko je novi Džumandži postao opasno mesto za igru, pogledajte u finalnom trejleru filma koji je upravo objavljen. 

Prošlo je neko vreme otkako su junaci, tada obični srednjoškolci – kompjuterski gik Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta, zaigrali davno zaboravljenu igru, Džumandži.

S obzirom na to da ih je tada igra doslovno usisala, i da su u telima svojih avatara morali da završe igru i prežive sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, junaci su jedva čekali da igru završe i zakopaju je u prošlosti. Međutim, da li su u tome uspeli? 

Kada jedan od glavnih junaka ponovo „završi“ u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spasavanja.

U međuvremenu se igra očigledno promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspeli da uspešno završe igru, da li će i ovoga puta biti tako?
 
I u novom Džumandžiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena poput Dvejna Džonsona, Džeka Bleka, Kevina Harta, Karen Džilijan i Nika Džonasa, dok od novih glumaca svakako treba spomenuti Denija Devita i Denija Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, takođe podižu na sledeći nivo.

Džumandži: Sledeći nivo je direktan nastavak filma Džumandži: Dobrodošli u igru, koji je pre dve godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta, ostvarivši zaradu od čak 950 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара