Serija „Prijatelji“ dobija nastavak u vidu filma?

Dženifer Aniston rekla je da se nova sezona serije „Prijatelji“ sigurno neće snimati, ali je tajanstveno najavila da poznata šestorka ima „neke zajedničke planove“.

Pedesetogodišnja glumica je gostovala u emisiji „Elen Dedženeris šou“ gde je govorila ponesena emocijama nakon objavljivanja fotografije glavne glumačke postavke na njenom, nedavno otvorenom nalogu na Instagramu.

Fotografija je pokrenula lavinu komentara i spekulacije da će se serija Prijatelja nastaviti. Glumica je u kratkom roku dobila ogroman broj pratilaca.

„Radimo na nečemu, ali to još nije iskristalizovano, ne može se još definisati, mi pokušavamo, radimo...“, rekla je tajanstveno popularna glumica koja je u Prijateljima tumačila lik Rejčel.

Na pitanje voditeljke emisije o kakvom je projektu reč, i da li možda u pitanju film, Anistonova je rekla da nastavka serije sigurno neće biti. Šaljivo je dodala je je ipak reč radu na ozbiljnom filmu, nakon čega je ipak rekla: „Ne znamo“.

Dženifer o toj temi nije dalje govorila tvrdeći da ne želi da ljude navodi na različite zaključke. 

Kada je reč o fotografiji, možda najpoznatijih prijatelja sa ekrana, koju je, kao svoju prvu na Instagramu nedavno objavila, glumica kaže da je to učinila zato što joj je stara glumačka ekipa nedostajala, i da su u tom trenutku svi bili u različitim krajevima sveta.

Anistonova je priznala da se stara ekipa ne sreće često, ali da ne bi potvrdila da li je bilo sastanka o novom zajedničkom poduhvatu.

Iako je možda rastužila obožavatelje Prijatelja, koji su verovatno očekivali da će Dženifer najaviti veliki povratak te serije, Dženifer je otkrila da su svi glumci iz serije „otvoreni za ideju o nastavku priče“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво