RTS Planeta na „Medija marketu 2019“

RTS Planeta ima više od 480.000 hiljada registrovanih korisnika. Ta najmlađa i najsavremenija programska usluga Javnog medijskog servisa Srbije, predstaviće se na Sajmu informisanja, komunikacije i marketinga – „Medija marketu 2019“.

Na našem medijskom nebu, RTS ima svoju planetu. RTS Planeta je multimedijska internet usluga, u okviru koje uživo, ali i 72 sata odloženo, možete pratiti sve naše televizijske i radijske programe i najkvalitetnije sadržaje i to kada želite i gde želite.

Početna ideja po kojoj je i sama platforma nastala bila je da odgovori na potrebe korisnika, napominje Tatjana Ćitić, pomoćnik izvršnog direktora za razvoj RTS-a.

„Mladi su sve više on-lajn, ali ne samo mladi, već i starija populacija sve više video sadržaja prati preko interneta. Striming platformi će biti sve više i više, posebno OTT platformi u perspektivi, tako da smo mi na vreme napravili jednu globalnu platformu sa svim sadržajima i naravno na njoj je uvek nešto novo“, dodaje gošća Jutarnjeg programa.

Na predstojećem Sajumu informisanja, komunikacije i marketinga, RTS Planeta će predstaviti nove serije, organizovati razgovore sa produkcionim timom, odnosno glumcima, promovisati nove tematskie kanala. Uz to biće reči i o tehnološkim aspektima vezanim za ovu platformu, a govoriće se i o značaju digitalizacije arhivske građe koju je stvorio RTS za 61 godinu postojanja.

„RTS Planeta prati i najnoviju produkciju RTS-a i sve ono što interesuje gledaoce koji pribegavaju konvencionalnom načinu gledanja programa, a za sve one koji bi to pogledali u neko drugo vreme, na nekom drugom mestu, mi im selektujemo najbolje sadržaje i plasiramo na Planeti“, objašnjava Tatjana Ćitić.

Na „Medija marketu 2019", u Hali 3 Beogradskog sajma 24. oktobra u 12 časova posetioci će moći da se druže sa glumcima iz serije Vojna akademija 5. Uslediće pomocija tematskog kanala RTS Poletarac i novog radijskog kanala RTS Vrteška, a od 15 časova na štandu RTS Planete će biti glumci iz serije Moja generacija Z.

Redakcija za dijasporu RTS-a će 25. oktobra od 16 časova imati promociju kanala RTS Svet na kojoj će biti dosta gostiju iz dijaspore koji izlažu na Sajmu knjiga. Istog dana, u 17 časova na centralnoj bini biće predstavljanje novog albuma Bisere Veletanlić objavljen u koprodukciji PGP RTS-a i Kroacije rekordsa. Posle toga, od 18 časova sa gostima će se družiti ekipa „Bunt rok festivala“ i PGP RTS-a.

U subotu će se predstaviti RTS Kolo i tematski kanali Radio Beograda. Ujedno, uživo će biti emitovana emisija Pop karusel.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво