U Londonu održana evropska premijera filma „Džudi“

Rene Zelveger bila je sinoć zvezda večeri na evropskoj premijeri biografskog filma o holivudskoj ikoni Džudi Garland.

Premijera filma Džudi održana je sinoć u Londonu, a Rene je došla u roze haljini golih ramena koju je kreirala Emilija Viksted.

„Transformacija u Džudi je bila dugotrajan proces i istraživanje u kojem je učestvovalo mnogo ljudi. Naš cilj je bio da joj odamo počast na neki način i priznanje njenom besmrtnom duhu. Drago mi je koliko ljudi i dan danas pamti sve što je ona predstavljala i koliko je značila“, istakla je poznata glumica na crvenom tepihu.

Premijeri su prisustvovali i ostali članovi ekipe, počev od reditelja Ruperta Gulda, glumice Džesi Bakli , koja je glumila Džudinu asistentkinju u Londonu, Rufus Suela u ulozi bivšeg muža, Fin Vitrok u ulozi njenog petog i poslednjeg muža, i Ser Majkla Gambona u ulozi menadžera kluba.

Na premijeri se pojavila i mlada Bela Remsi, koja glumi Džudinu mlađu ćerku, našoj publici poznatu po ulozi Lijane Mormont iz čuvene serije Igra prestola.

Film prati holilvudsku ikonu Džudi Garland koja kasne jeseni 1968. godine stiže u Veliku Britaniju na petonedeljnu turneju kako bi nastupala na seriji rasprodatih koncerata u londonskom noćnom klubu "The Talk of the Town".

Radnja filma se odigrava 30 godina posle filma Čarobnjak iz Oza koji je lansirao Džudi među zvezde Holivuda. Holivudska zvezda mora da otputuje i zaradi novac, kako bi mogla da izdržava svoju decu, što joj najteže pada upravo jer je razdvojena od svojih mališana.

Film prati legendu pred petim brakom, u poslednjoj godini života pre nego što se slučajno predozirala 1969. u svojoj 47. godini.

Film Džudi naći će se pred publikom u Srbiji od 24. oktobra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије