Sećanje na „Leto 69“ u Muzeju Jugoslovenske kinoteke

Program „Leto 69“ predstavlja omaž godini koja je ponudila nekoliko događaja, prvenstveno u anglosaksonskoj kulturi, koji su u proteklih pedeset godina bitno uticali, posredno ili neposredno, na filmsku umetnost, pop kulturu, ali i živote svih stanovnika planete.

U nameri da obeleži ove događaje u Muzeju Jugoslovenske kinotete će 8. i 9. septembra biti prikazani filmovi Kosa Miloša Formana, dokumentarac Vudstok  Majka Vadlija i Kota Zabriski Mikelanđela Antonionija.

Publika će u Muzeju Jugoslovenske kinoteke biti u prilici i da pogleda animirani film The Beatles' Yellow Submarine Džordža Daninga, zatim Svlačenje Miloša Formana i film The Doors Olivera Stouna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво