Otkriven naziv 25. filma o Džejmsu Bondu

Dugo očekivani novi film o Džejmsu Bondu zvaće se „Nema vremena za umiranje“ ("No Time To Die"), objavljeno je na zvaničnom nalogu produkcije na „Tviteru“.

Film je prethodno imao radni naslov Ruka koja razbija (Shatterhand), ali je naziv promenjen kako bi bio u skladu sa imenima prethodnih kultnih filmova o britanskom agentu. 

Snimanje filma još traje, a to će biti poslednje pojavljivanje Danijela Krejga u ulozi agenta 007, prenosi Dejli mejl.

Režiser 25. filma o Džejmsu Bondu je Keri Fukunaga, dok je scenario napisala Fibi Voler Bridž.

U novom filmu, miran život agenta 007 na Jamajci prekinut je kada ga njegov prijatelj Feliks pozove da mu pomogne u misiji spasavanja otetog naučnika.

Produkcija je konačno počela u aprilu, nakon što je bila odložena za nekoliko meseci posle odlaska režisera Denija Bojla.

To nije bio jedini peh, pošto je Krejg morao da se podvrgne operaciji, nakon što je pokidao ligamente zgloba kada je u maju pao tokom snimanja na Jamajci.

Glumac se posle operacije oporavljao dve nedelje, što je dodatno odložilo snimanje.

Film se, osim na Jamajci, snima na brojnim lokacijama širom sveta, kao što su Norveška, Italija i Engleska, a premeštaj ekipe u Škotsku govori o tome da će kultni tajni agent ponovo posetiti svoj dom iz detinjstva, koji su obožavaoci mogli da vide u blokbasteru Skajfol.

Premijera 25. filma o Džejmsu Bondu zakazana je za 3. april sledeće godine u Velikoj Britaniji i 8. april u Sjedinjenim Američkim Državama.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара