Trejler novih „Zvezdanih staza“, otkriva da je kapetan Pikard u „aktivnoj“ penziji

U trejleru za predstojeću seriju „Zvezdane staze: Pikard“, otkriva se da će se čuveni kapetan suočiti sa – penzionisanjem. Ipak, za Žan-Lika, penzionerski dani neće početi uobičajeno mirno.

Patrik Stjuart ponovo igra legendarnog kapetana svemirskog broda Žan-Lika Pikarda iz serijala Zvezdane staze u novoj verziji franšize koja će biti emitovana sledeće godine, na kanalu Si-Bi-Es.

Njegove penzionerske dane međutim, ometa mlada žena (koju glumi Isa Briones) za koju veruje da je u ozbiljnoj opasnosti. Njegova misija da je čuva, vodi ga nazad u Zvezdanu flotu gde zapoveda novoj ekipi koja uključuje Alison Pil i Santiaga Kabrera, prenosi portal edition.cnn.com.

Dve zvezde iz prethodnih serijala pojavljuju se u trejleru: Džeri Rajan i Brent Spajner (Dejta), čija je smrt okončala ostvarenje Zvezdane staze: Nemezis.

Autor i dobitnik Pulicerove nagrade Majkl Čabon, potvrdio je da će popularni Džonatan Frejks i Marina Sirtis ponoviti svoje uloge komandanta Vilijama Rajkera i savetnice Dijane Troj.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво