Severnokorejski fudbaleri u srpskom filmu

U srpski film „Čulova iskušenja“ Južna Koreja uložiće milion dolara. Najveći deo filma, koji je priča o fudbalerima Severne Koreje, snimaće se u Beogradu, a određene scene i u Nemačkoj.

Reditelj filma Danilo Bećković i scenarista Dimitrije Vojnov, veliki su ljubitelji južnokorejske kinematografije, a priča koju u filmu obrađuju, zasnovana je na istinitim dešavanjima.

„Priča do koje smo došli zapravo je veoma vezana za Korejsko poluostrvo. Ona govori o severnokorejskim fudbalerima i inspirisana je istinitim događajima“, rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici, reditelj Danilo Bećković.

Dodao je da film prati fudbalere iz Severne Koreje koji igraju u raznim evropskim državama iza čega, kako Bećković kaže, stoje određeni državni interesi.

„Tri severnokorejska fudbalera su igrala u našim nižim ligama, i zanimljivo je da su uvek bili u pratnji menadžera, koji bi zapravo bio neki agent tajne službe, koji dolazi sa igračem i kontroliše njegovo ponašanje“, rekao je Bećković, nagoveštavajući zaplet.

Reditelj objašnjava da je za Srbiju reč o visokobudžetskom ostvarenju, dok za Južnu Koreju, ovaj film spada u srednjebudžetsku produkciju.

Uloge još nisu podeljene ali je sigurno da će dve glavne uloge tumačiti glumci iz Južne Koreje i da će film imati određenu dozu humora, po čemu će biti sličan ranijim Bećkovićevim ostvarenjima.

Snimanje Čulovih iskušenja počinje sledeće godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво