Pala poslednja klapa RTS-ove serije „Kosti“

Posle 66 dana snimanja, u Banja Luci je pala poslednja klapa serije „Kosti“ u koprodukciji RTS-a i kuće „Bosonoga“. Autentična priča, producentski iskorak i najpopularniji glumci s ove i one strane Drine, obećavaju kvalitet, a put do gledanosti već je utabao prvi deo banjalučke trilogije, serija „Meso“.

Poročni, naivni, uticajni, unesrećeni, svakako višeslojni. Takvi su junaci Nikole Pejakovića. Oni glavni su istog imena: Kosta – pridošlica u Banja Luku i drugi Kosta – generacijama Banjalučanin. Iako, poreklom predodređeni da se nikada ne sretnu, život ih spaja. Poslednjeg dana na setu, scenarista i uloga koju je želeo za sebe.

„Iskoristio sam šansu da napišem ulogu čoveka koji jeste svešteno lice, ali je i čovek koji ima i svoje probleme i koji se bori da preživi ovaj život“, kaže scenarista i glumac Nikola Pejaković.

„Čim se radujem montaži znači da sam poprilično zadovoljan s tim što smo napravili“, naglasio je reditelj serije Saša Hajduković.

Produkcijski, Kosti su dodale gas. Prethodnih meseci, na putu Beograd – Banja Luka nikada više glumaca. Glavne junake tumače Jovo Maksić i Ljubiša Savanović. Tu su i Dragan Mićanović, Boris Isaković, Ljuba Bandović, Nikola Rakočević.

„Jedan televizijski izraz koji je autentičan, koji nema potrebu da kopira formu, traži uzore, već na neki način ide iznutra“, priča o seriji Kosti glumac Bojan Žirović. 

„Mogu da poručim našim gledaocima da će na proleće uživati u nečemu vrednom što će RTS biti u prilici da ponudi“, istakla je Marija Bereta iz RTS-a.

Posle više od 50 lokacija, poslednja klapa serije Kosti pala je u centru Banja Luke. Sledi montaža 10 epizoda. Emitovanje serije na proleće 2020. godine na Prvom programu RTS-a. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи