Kriminalistički rasplet serije „Pet“

Ljubitelji žanra krimi-trilera, uživali su u seriji „Pet“, reditelja Balše Đoga, prethodnih meseci na Prvom programu RTS-a. Da li su očekivanja učesnika u ovom ostvarenju ispunjena do kraja?

Posle devet epizoda upoznali smo splet okolnosti koji je pet saveznica – Ninu, Aleksandru, Nataliju, Katarinu i Sonju spojio u nepredvidive protivnice od kojih niko nije mogao da očekuje da će se pojaviti na pozornici kriminala.

„Čujem da su rejtinzi veliki, milion i po ljudi svake subote gleda ovu seriju i to je činjenica koja pokazuje da je odlično prošla kod gledalaca“, kaže glumica Gala Videnović.

Njena koleginica Jelena Đokić kaže da je u pitanju jedna krimi-bajka: „Neko se usudio kao što naš narod kaže 'kašičicom na bager da udari' i sprovede neke odluke koje ćemo sada videti u poslednjoj epizodi“.

Žensku petorku buntovnica igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović. A hoće li se drama glavnih junakinja nastaviti?

„Mi smo smislili drugi deo serije, nešto smo i napisali. Sad je lakše, jer je ta lepeza likova razvijena. Krimi-triler se ne razlikuje mnogo od drugih žanrova, osim što je on uslovljen, nemate uslova za improvizaciju u okviru onoga što napišete“, otkriva reditelj serije Balša Đogo.

Kriminalistički rasplet sa mrežom likova koje smo dobro upoznali gledamo večeras u poslednjoj epizodi serije Pet.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво