Fotografija „Prijatelja“ pre nego što su postali „Prijatelji“

Više od milion lajkova ima fotografija koju je Kortni Koks podelila na „Instagramu“ i koja je napravljena uoči početka snimanja serije „Prijatelji“.

Glumica Kortni Koks, koja je u Prijateljima glumila Moniku, podelila je fotografiju koja je nastala pred sam početak snimanja jedne od najpopularnijih serija ikada.

„Ona kad je nas šestoro otišlo u Vegas, a niko još nije znao da smo 'Prijatelji'“, navela je Kortni pored fotografije, u duhu opisnih naziva svih epizoda Prijatelja.

Na fotografiji su, očigledno u privatnom avinu, osim Kortni, i Dženifer Aniston (Rejčel), Dejvid Švimer (Ros), Met Leblank (Džoi), Metju Peri (Čendler) i Lisa Kudrou (Fibi).

Kako prenosi Sky News, veruje se da je u pitanju fotografija sa putovanja, koje je glumcima organizovao kreator serije Džejms Burovs, želeći da im omogući da uživaju u poslednjim momentima anonimnosti, pre nego što postanu velike TV zvezde.

Prva epizoda serije Prijatelji emitovana je 1994. godine, a poslednja epizoda desete sezone –2004, pre 15 godina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи