Gledaoci traže „rimejk“ poslednje sezone „Igre prestola“

Kritike usmerene na osmu sezonu planetarno popularne serije „Igra prestola“ sve su oštrije i brojnije, što je rezultiralo peticijom kojom se zahteva da se poslednja sezona – ponovo snima.

Peticiju, kojom se traži kvalitetniji završetak serije potpisalo je, za sada, više od 700.000 razočaranih obožavatelja. Potpisivanje je pokrenuto na sajtu change.org

Sa završetkom svake, od ukupno šest epizoda poslednje sezone, komentari na društvenim mrežama, sa pritužbama na sadržaj i nedoslednost su neizbežni. 

Obožavaoci serije navode da zaslužuju „kraj koji nije besmislen“, kreatorima serije zameraju na nejasnim zapletima, tvrde da je dosta toga urađeno „na brzinu“ a neki „ne mogu da poveruju da ih je posle više od osam godina sačekao kraj koji serija ne zaslužuje“.

Petu epizodu osme sezone gledalo čak 18 miliona ljudi, a poslednja epizoda „Igre prestola“emituje se u nedelju, 19. maja.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво