Gledaoci traže „rimejk“ poslednje sezone „Igre prestola“

Kritike usmerene na osmu sezonu planetarno popularne serije „Igra prestola“ sve su oštrije i brojnije, što je rezultiralo peticijom kojom se zahteva da se poslednja sezona – ponovo snima.

Peticiju, kojom se traži kvalitetniji završetak serije potpisalo je, za sada, više od 700.000 razočaranih obožavatelja. Potpisivanje je pokrenuto na sajtu change.org

Sa završetkom svake, od ukupno šest epizoda poslednje sezone, komentari na društvenim mrežama, sa pritužbama na sadržaj i nedoslednost su neizbežni. 

Obožavaoci serije navode da zaslužuju „kraj koji nije besmislen“, kreatorima serije zameraju na nejasnim zapletima, tvrde da je dosta toga urađeno „na brzinu“ a neki „ne mogu da poveruju da ih je posle više od osam godina sačekao kraj koji serija ne zaslužuje“.

Petu epizodu osme sezone gledalo čak 18 miliona ljudi, a poslednja epizoda „Igre prestola“emituje se u nedelju, 19. maja.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 18. maj 2019, 11:46) - Aragorn [neregistrovani]

Užas

Tu seriju "Duga noć", neku vrstu predloška ove serije neće gledati ni trećina ovih koji danas gledaju, ne bi je gledali i da je ova serija dobro završen, a za mene je završena trećom epizodom kada ih je sve pobio Noćni kralj, jer onako glup raaplet može biti samo san nekog lika u priči. Slažem se da je Martin kompleksaš koji je video da je serija prevazišla njegove knjige, i mislim da namerno nije završio poslednje dve knjige. On im je i dao da adaptiraju knjige jer je mislio da ih ne mogu preneti u film. I onda je došla zavist, što dva stvarno mediokriteta koji su dva očajna pisca scenarija, ali vrlo dobra prilagođivača istih, imaju uspeh mnogo veći nego njegove knjige. Kao da je hteo da ne uspeju, i naravno oni zbog svoje osrednjosti i nisu.

(petak, 17. maj 2019, 13:02) - anonymous [neregistrovani]

Ako ne gledam "Igru prestola" hoću li biti kažnjen?

Puno medijske pažnje se pridaje toj priči.

(petak, 17. maj 2019, 10:44) - anonymous [neregistrovani]

Прженица или шаргарепа?

У овом случају - шаргарепа.

Писац је испричао "неки крај" продуцентима. За то је добио лепе паре - ради лечења комплекса које вуче од времена док још нико није чуо за њега.

А када се прашина слегне, и када интернетима досади кукњава и јадиковање - издаће вољени писац последње књиге, дати људима што очекују и опет узети шаку долара.

Паметном доста.

(petak, 17. maj 2019, 10:18) - anonymous [neregistrovani]

Sve trče

Sve trče da ponovo snimaju 7-8 meseci bez prestanka, na različitim krajevima sveta, u šta treba uložiti novih 100 miliona evra.
A već su počeli pripreme za snimanje nove serije "Duga noć" koja se dešava 10.000 godina ranije, u šta su uložili 100 miliona evra.