Serija „Žmurke“ rasplet priče

Poslednja epizoda serije „Žmurke“, Miše Radivojevića, večeras je na programu RTS-a. Šesta epizoda donosi rasplet priče o sudbini glavnog junaka, oznaša Srda koga igra Milan Marić.

Priču o svetu u kome deca gube svoje snove, reditelj i scenarista Miša Radivojević završava sudbinama tri deteta Raše, Čkalova i Mikloša, jedinog dečjeg lika koji je ostario.

U poslednjoj epizodi serije razrešiće se i sudbina surovog, politički moćnog, a emotivno osakaćenog Srda, koga je upečatljivo doneo Milan Marić. Kakav je Srdov kraj, Milan ne otkriva.

„Sada je pitanje da li da idemo dalje ili ne...opet pratimo sudbinu neke dece i dolazimo do Srdovog kraja i neke veze sa onim što živimo danas. Srd povezuje sudbine svih tih klinaca, sve te dece, povezuje mnogo šire, povezuje porodicu i postavlja glavno pitanje: da li su i za šta su deca kriva zbog odluka njihovih roditelja“, napominje glumac.

Da li imate utisak da je Vaša karijera dobila neverovatno ubrzanje, od prvih uloga do titule „Evropske zvezde u usponu'“, sa tek ili već 29 godina?

„Ja mislim da je najkorisnije što se meni desilo, rad sa Aleksejem Germanom i to iskustvo snimanja u Rusiji. Mene je to zaista promenilo. Otišao sam kao momčić, vratio kao momak. Moj odnos prema poslu se nije izmenio, samo je postao još intenzivniji, da ono što radim, radim najbolje što mogu“, rekao je glumac Milan Marić.

I dok sa Žmurkama zatvara jedno poglavlje, Milan Marić u pozorištu otvara novo. Čeka ga premijera, krajem maja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво