Marvelovi „Osvetnici“ došli do „Kraja igre“

Ekipa koja je radila na filmovima zasnovanim na Marvelovim edicijama stripova okupila se u Los Anđelesu na svečanoj premijeri poslednjeg dela sage, koja broji 22 filma.

Serija Marvelovog filmskog univerzuma svrstava se u red najveće franšize filmske industrije svih vremena.

Na stotine zvanica, među kojima su bile ličnosti iz javnog života, predstavnici medija, glumci i obožavatelja, prisustvovalo je projekciji tročasovnog spektakla Osvetnici: Kraj igre.

Film počinje da se prikazuje u bioskopima širom sveta 24. aprila.

Među poznatim glumcima, na premijeri su se našli Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort, Skarlet Johanson, Kris Evans, Bri Larson...

„Uzbuđen sam što ću konačno da vidim film, rekao je Pol Rad, koji, kao i ostali članovi glumačke ekipe, ranije nije video ovo ostvarenje jer je držano u tajnosti.

Rad je rekao da je putovao svetom kako bi promovisao film. Kaže da su njegovi pokušaji da govori o filmu najbolje što može, a da ga nije odgledao, bilo čudno iskustvo.

Među zvezdama koje su prisustvovale premijeri bili su i brat Krisa Hemsvorta, Lijam i njegova supruga Majli Sajrus.

Kraj igre zaključuje priču o šest Marvelovih osvetnika, a to su Ajronmen, Kapetan Amerika, Hokaj, Crna udovica, Hulk i Tor.

Najnovije ostvarenje dolazi nakon prošlogodišnjeg filma Osvetnici: Rat beskraja, koji je ostavio mnoge obožavaoce u neizvesnosti. Sada, u završnici igre, preživeli superheroji imaju za cilj da ubiju Tanosa.

Posle projekcije, zvezde filma okupile su se na sceni i zagrlile. Kris Evans je rekao da je „zaplakao šest puta“ dok je gledao film.

Mark Rafalo, koji tumači ulogu Hulka, kaže da je njegov angažman u filmovima Marvelovog univerzuma bio „putovanje života“.

Raniji filmovi (21) ove franšize zaradili su, od 2007. godine, više od 18,6 milijardi dolara.

Kraj igre može da računa na rekordni naredni vikend kada je zarada u pitanju, smatraju analitičari. Rat beskraja trenutno drži rekord od 257,7 miliona dolara tokom prva tri dana prikazivanja u SAD i Kanadi.

Saga o osvetnicima se završava, ali neki likovi će nastaviti da žive u budućim ostvarenjima. Spajdermen se, na primer, vraća već u julu, u filmu Spajdermen: Daleko od doma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво