Nova RTS-ova serija „Grupa“ stiže na jesen

Serija „Grupa“ je nova dramska serija RTS-a koja se snima u Beogradu. Zamišljena je kao ambiciozna serija u kojoj se prepliću žanrovi i društvene grupe, a u središtu priče su tinejdžeri. Uz poznate glumce, „Grupa“ će predstaviti nova lica, a autori kažu cilj im je visok – da budu novi „Sivi dom“. Emitovanje serije planirano je za jesen 2019. godine.

Serija Grupa nova je dramska serija RTS-a, koja prati tri uzbudljive priče.

U fokusu prve linije priče je policajac Gaga (Igor Benčina) koga će istraga zločina dovesti do Strahinje (Filip Đurić), čoveka za koga sumnja da je umešan u ubistva.

Kriminalac Strahinja koji pokušava da legalizuje svoje poslove ucenama i potkupljivanjem stožer je druge linije priče, dok treća linija priče prati tinejdžera Vanju, koji će se sticajem teških okolnosti naći između policajca i kriminalca.

Pred Vanjom je težak izazov – kojoj strani će se prikloniti.

Grupa nije klasična policijska serija o istrazi, nije slika srpskog društva i omladine, niti je čini samo ljubavni zaplet.

Ova složena drama, realistična je priča o stvarnom životu, a porodične nedaće, svet gradskog podzemlja i sveprisustvo savremenih tehnologija, isprepleteni su i čvrsto povezani.

Serija Grupa teži da proširi i produbi sliku o uslovima života i karakterima glavnih likova, što doprinosi boljem razumevanju tema, likova, zapleta, ali donosi i humor, uzbuđenje, vezivanje i proživljavanje za gledaoce.

Porodica, škola i širi društveni okviri mogu da načine kriminalca, ali isto tako da stvore i heroja. Ko pobeđuje na kraju ove borbe, gledaoci će saznati na jesen 2019. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво