Metju Mekonahi je bitanga s plaže

Neobična garderoba, tršava kosa i buntovan govor samo delimično opisuju ekscentričnog Mundoga koga, u najnovijoj komediji reditelja Harmonija Korine, tumači Metju Mekonahi. Komedija „Bitanga s plaže“, u kojoj je glavna uloga poverena jednom od najomiljenijih glumaca Holivuda, u domaće bioskope stiže 18. aprila.

Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika.

On živi po sopstvenim pravilima. Njegov govor ponekad zvuči proročki i dubokoumno, ali češće uličarski, jer više i nije toliko popularan i u centru pažnje.

Okrenuo se porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića. Iako se ne bi reklo, Mundog nije skitnica, već slobodan duh sa bogatstvom koje ga spasava od mnogih nevolja i životnih problema u koje bi lako mogao da upadne.

U urnebesnoj komediji Bitanga s plaže Metju Mekonahi kaže da predstavlja „epidemiju radosti“ i da su on i reditelj Korin imali odličnu saradnju, poput nekog di-džeja i njegove muzike.

Oskarovac, koji je zarad uloga bio spreman da drastično menja svoj fizički izgled, da dobije višak kilograma (film Zlato), kao i da ih naglo i enormno izgubi (film Poslovni klub Dalas), da proredi kosu, ali i da sjajno odigra zgodnog momka, smatra da je ovo jedan izuzetno zabavan film zbog čega je i prihvatio da igra u njemu.

Nakon duže pauze i svog poslednjeg filma Buntovnice iz 2013. godine, reditelj i scenarista Harmoni Korin odlučio se za još jednu komediju – Bitanga s plaže, a osim Mekonahija u glumačkoj ekipi su i drugi poznati glumci među kojima su Martin Lorens, Zek Efron, Isla Fišer, kao i hip-hop zvezda i glumac Snup Dog i drugi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво