Psi nastavljaju da laju a vetar i dalje nosi...

U Beogradu je, posle dve godine pauze, pala prva klapa za drugi ciklus dokumentarne igrane serije „Psi laju vetar nosi“, u produkciji Radio-televizije Srbije i „Kontrast studija“.

Dobro poznati likovi upliću se u nove životne situacije, koje će oživeti glumačka ekipa koju predvodi Tihomir Stanić u ulozi Kostadina Stavrića, a čine je i Mira Banjac, Anita Mančić, Radoš Bajić, Boris Milivojević, Aleksandar Srećković Kubura, Isidora Minić i mnogi drugi. 

„Bavimo se ljudima sa margine društva. Ovo je priča o ljudima koji se prilagođavaju na sredinu u kojoj žive“, rekla je rediteljka Jelena Bajić Jočić.

Glumica Ana Aleksander naglašava da je, kada je reč o serijama i filmovima, do sada, dosta bila angažovana u inostranstvu.

„Već dugo vremena sam želela da dođem nešto da snimam ovde, i kada su mi rekli za ovu seriju i kada sam pročitala skriptu, rekla sam – to je to“, objasnila je Ana.

Scenarista serije je Radoš Bajić.

„Naša serija po strukturi je komedija, ali će ona negde na polovini serijala, na sedmoj, osmoj epozodi, promeniti žanr i otići u dramu. Kao autoru i tvorcu ovog projekta su mi ogromna očekivanja od Jelene Bajić Jočić i cele ekipe. Najznačajnija novost je da će u završnici cele serije i naših strahova i interesa i nada biti - Kosovo“, izjavio je Bajić.

Serija koja ima 11 epizoda, sa emitovanjem na programu RTS-a, počinje od jeseni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво