Milica Zarić: „Moja generacija 'Z'“ mi je pomogla da shvatim današnje maturante

U poslednjih nekoliko meseci, glumica Milica Zarić bila je angažovana u tri serije koje se emituju na RTS-u. Jedna od njih je serija „Moja generacija 'Z'“, za koju Milica kaže da je, iako namenjena tinejdžerima, rado gledaju roditelji, bake i deke.

„To je serija koja prati život grupe mladih ljudi, koji su četvrta godina gimnazije“, rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici, Milica Zarić i dodala da je imala tu sreću da je pozovu, i da u seriji tumači ulogu majke jedne maturantkinje. 

„To je razvedena mama koja se sa ćerkom preselila u Beograd iz Sremske Mitrovice i to je za njih sve novo, nove su okolnosti. Kad je neko novi đak, to je odmah malo teško i drugačije, treba se uklopiti u novu sredinu i novu ekipu. Ja sam nova na mom poslu ali se taj deo života ne prikazuje, nego je priča usmerena na tinejdžere i njihove probleme“, objasnila je glumica i naglasila da joj je serija o tinejdžerima na neki način pomogla da shvati tu generaciju i da joj se približi.

Milica Zarić takođe je angažovana u seriji Žmurke gde tumači jednu potpuno drugačiju ulogu.

„To je serija od šest epizoda, naš veliki reditelj Miša Radivojević je i autor teksta“,  kaže Milica i objašnjava da se priča dešava u jednoj palanci u Srbiji posle završetka Drugog svetskog rata, gde se kroz dečju vizuru sagledavaju posledice i tok najstrašnijih ratnih i posleratnih događanja.

Treća uloga o kojoj je Milica govorila je uloga u seriji Gorana Markovića Delirijum Tremens. Delirijum tremens je kao film nedavno imao premijeru na Festu, gde su reakcije publike bile odlične.

„Zanimljiva je tema jer je to život jednog velikog glumca koji je preopterećen ulogama, snimanjima i pozorišnim angažmanima, i dolazi u stadijum da je oboleo i da mu se razne potisnute nevolje vraćaju i da pokušava da ih razreši“, ispričala je glumica i rekla da se, kada je reč o poklapanju snimanja raznih uloga u više serija, za tu situaciju pripremala i da joj je bilo naporno ali interesantno.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи