Počinje borba za zavičaj – „Igraj za zavičaj“ novi kviz na RTS-u

Nedeljom uveče, od 21 čas, na Prvom programu, od večeras će se voditi ljuta borba za zavičaj. Uz domaćina Slobodana Šarenca, takmičari kviza „Igraj za zavičaj“ osvajaće novčane nagrade za sebe, ali i za pojedince ili ustanovame iz svog grada kojima je pomoć najpotrebnija. Ipak, neće sve teći glatko jer je tu i Miki Perić koji je za učesnike spremio razne zadatke.

Znanjem, logikom i humanošću, u prvoj emisiji, za prolazak u naredni krug takmičenja bore se predstavnici Loznice, Negotina, Pančeva i Čačka.

Uz podršku navijača iz svog zavičaja, kroz igre: Važna je pažnja, Gradovanje radovanje, Muzičke spajalice, Pantomima, Asocijacije, Računaljka Premetaljka, Vijuganje - pokušaće da za sebe i svoj grad izbore što bolji plasman, osvoje novčane nagrade i tako pomognu pojedincima ili ustanovama iz svog grada kojima je pomoć najpotrebnija.

Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac. A kakve zadatke za takmičare je osmislio, pokazaće nam Miki Perić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво