Počela RTS-ova serija „Pet“

Počelo je emitovanje dugo očekivane serije „Pet“,reditelja Balše Đoga u produkciji RTS-a. U centru pažnje je pet prijateljica koje spletom životnih okolnosti postaju deo kriminalnog miljea.

Posle 20 godina najbolje drugarice iz detinjstva okupljaju se u Beogradu, na Dorćolu. Nakon ubistva supruga Nina shvata da novac može i nju da košta života. U pomoć joj prilaze Sonja, Kaća, Tila i Aleks, svaka sa svojim bremenom i životnom borbom.

„Ovo je priča o ženama koje su se našle u nevolji, ne svojim izborom, u jednom kriminalnom miljeu i koje pokušavaju sve vreme pazeći na svoje porodice, decu, da sačuvaju svoje živote i imovinu, da pobede neke ljude koji su mnogo jači“, ističe reditelj serije Balša Đogo.

One su mudre, hrabre i odane, spremne na odluke na koje bi se retko ko odvažio. Iako deluje kao bajka sa asfalta, sve što čine junakinje serije „Pet“ utemeljeno je u stvarnosti.

„Baš mi je drago da imamo seriju u kojoj su pet žena glavne junakinje. Ja sam odrasla na Voždovcu, tako da mi nije bilo teško da shvatim o čemu se radi u ovoj priči.Bilo mi je zadovoljstvo da iskoristim to svoje odrastanje i u seriji“, kaže glumica Hristina Popović.

„Pet'“ je novi korak u našoj produkciji kriminalističkog trilera. U jedanaest dinamičnih i napetih epizoda pratimo junakinje koje nisu pratilje žestokih momaka, već su one žestoke devojke.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 30. apr 2019, 00:04) - anonymous [neregistrovani]

Odlicno

Serija je vrh jedva čekam nastavak tj drugu sezonu i svaka čast. RTS

(ponedeljak, 29. apr 2019, 16:58) - anonymous [neregistrovani]

8.epizoda

U kojoj napustenoj fabrici je sniman deo,gde su se zene okupile za dogovor?

(sreda, 10. apr 2019, 00:57) - anonymous [neregistrovani]

Cz

Svaka cast za seriju

(nedelja, 10. mar 2019, 02:37) - anonymous [neregistrovani]

pet

Vile u mermeru s bazenom,decu u skolu voze privatni vozaci s najnovijim dzipovima....Pokvari se audi,pa mora nesrecnica da ga pokupi golfom u kafani kod pijace...Pa jos mora da ga pere smrkom na benzinskoj pumpi jer se jadan uneredio....Kakva snobovska gluparija,ljudi imaju za kiflu.a mnogi nemaju za jogurt...gde vam je skromnost...'sminkeri'...nije vas sramota ovako nesto prikazivati na rts i to subotom u udarnom terminu...