„Igraj za zavičaj“ – novi kviz humanitarnog karaktera

Desetog marta sa emitovanjem počinje novi kviz „Igraj za zavičaj“. Takmičarski šou program možete pratiti svake nedelje u 21 sat na Prvom programu RTS-a.

Ekipa kviza je za potrebe snimanja, obišla 24 grada u Srbiji.  „Bilo je to odlično iskustvo, na tim putovanjima sam video Srbiju kakvu do sada nisam poznavao“, rekao je Miki Perić, gostujući u Beogradskoj hronici.

Perić je za segment kviza pod imenom „Gradovanje – radovanje“ napravio veliki broj priloga iz svakog kutka Srbije.

„Na osnovu tog materijala, mi potom učesnicima u kvizu postavljamo pitanja. Oni moraju da prate Mikijeve priče iz naše zemlje, u kojima učestvuju različiti, kreativni ljudi“, izjavio je Slobodan Šarenac, voditelj kviza.

Dodao je da je u pitanju takmičarski šou program u kome se, na svoj način, bore predstavnici 24 grada iz Srbije i da su svi učesnici u emisiji, morali da prođu Mensine testove i specijalne memorijske testove.

„Imamo deset igara u svakoj emisiji, a emisija je ukupno dvanaest. Isto kao i u sportu, krećemo sa kvalifikacijama, sledi takmičarski deo, četvrtfinale, polufinale i na kraju naravno – finale“, objasnio je Šarenac. 

„Predstavnici lokalnih samouprava pomogli su nam u odabiru takmičara i mi im se zahvaljujemo“, rekao je Miki Perić i dodao da u svakoj epizodi pobednik osvaja 100.000 dinara uz dodatnih 100.000 dinara, koji se opredeljuju u humanitarne svrhe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво