Problemi maturanata u seriji „Moja generacija“ od marta na RTS-u

Gledaoci RTS-a imaće priliku da u martu vide novu igranu seriju „Moja generacija“. Glumci Jovana Milovanović i Miloš Vlalukin otkrivaju zašto je priča o maturantima jedne beogradske gimnazije serija za celu porodicu.

„Ovo će biti porodična serija o tinejdžerima, to jest da se posle radnog dana cela porodica okupi oko televizora i da je svi gledaju“, kaže Miloš Vlalukin, koji u seriji tumači lik profesora fizičkog vaspitanja.

Šta su problemi mladih serija će prikazati upravo iz njihove perspektive.

„Mi predstavljamo tu generaciju zed, kakva je, čime se bavi“, otkriva Jovana Milovanović koja je u ulozi maturantkinje.

„Videće se kako maturanti razmišnjaju, kako roditelji gledaju na maturante, kako profesori gledaju na maturante. Tako da će serija biti za sve generacije jer se sve generacije prikazuju u seriji“, objasnio je Vlalukin.

Komunikacija među generacijama nije idealna. „Maturanti su dosta onlajn, stalno su na mrežama, na telefonima i tu je problem u komunikaciji i sa roditeljima i sa profesorima, ali se oni među sobom dosta slažu i dobro snalaze u svemu tome“, istakla je Jovana.

Serije Moja generacija okupila je sjajnu glumačku ekipu: Milica Zarić, Slobodan Beštić, Nenad Ćirić, Vanja Milačić, Vladan Dujović, Nebojša Milovanović, Ana Mandić, Ivan Ivanov, Stefan Kovačević, Nebojša Rako.

Maturante igraju uglavnom studenti završne godine glume.

„Divno je za mlađu generaciju kojoj je ovo prvi veliki projekat na televiziji i želim da im ovo bude lepa odskočna daska i početak karijere“, rekao je Miloš.

Jovana i Miloš saglasni su da je dosta realno prikazan današnji svet mladih, ali nisu hteli da otkriju sve već su pozvali gledaoce da prate dogodovštine junaka Moje generacije na televiziji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи