Gužva za karte u susret Festu

Za predstojeći 47. Fest, koji se ove godine održava od 22. februara do 3. marta, za prva dva dana prodato je više od 15.000 ulaznica, što je svojevrsni rekord, saopštio je Cebef.

Najtraženije su bile karte za svečano otvaranje, kao i za filmove Miljenica, Jorgosa Lantimosa, i film Žena u režiji Bjorn Runge.

Veliko interesovanje vlada i za film Oni, Paola Sorentina, kao i za holivudske hitove poput filma Zelena knjiga, Pitera Farelija. Veliku pažnju privukao je i film Šavovi, Miroslava Terzića.

Popust od 10 odsto na komplete karata važi do petka, 15. februara, a komplet karata po terminskoj liniji može se kupiti za bilo koju salu.

Personalizovani komplet karata čini bilo kojih deset karata za Sava centar, Kombank dvoranu i Dom omladine, a važi samo za onlajn kupovinu. Popust se obračunava na tačno deset odabranih karata.

Karte za projekcije filmova mogu se kupiti na blagajnama Centra „Sava“, Kombank dvorane i Doma omladine ili preko sajta Tikets (Tickets).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи