„Šta smo još bogu zgrešili“ u bioskopima od 21. februara

Posle pet godina od velikog uspeha komične avanture „Šta smo bogu zgrešili“, koju je samo u Francuskoj pogledalo 12 miliona ljudi, domaća publika će imati priliku da vidi dugo iščekivani nastavak.

Bračni par, Klod i Mari, dobrostojeći, visoko obrazovani i dobronamerni ljudi, nekako su prebrodili udaju svoje četiri ćerke za muškarce koji pripadaju drugim religijama i običajima, ali se ovog puta srusreću sa novim izazovima.

Njihovi zetovi odlučuju da zajedno sa svojim porodicama napuste Francusku kako bi oprobali sreću u inostranstvu. Klod i Mari ne mogu da zamisle život bez svojih ćerki i unučića i spremni su da učine sve kako bi ih zadržali.

Francuski reditelj Filip de Šoveron ponovo je okupio najveće francuske zvezde među kojima su Kristijan Klavijer i Šantal Lobi i porodicu Vernej još jednom oživeo na velikom platnu.

Inspiracija da napiše i režira nastavk ove priče, kako sam ističe, bilo mu je to što: „U prvom delu Klod, koga igra Kristijan Klavijer, dao bi sve da se otarasi svojih zetova. U drugom delu filma pokušava da ih zadrži, što je ironično, ali i pošteno“.

Frederik Šo, koji igra jednog od zetova, veruje da će i nastavak biti intrigantan i kontroverzan film, kao što je bio i prvi deo, jer se bavi osetljivim temama i predrasudima kao što su identitet, religija, zajednički život, temama o kojima se i dalje burno polemiše.

U ostalim ulogama u filmu se pojavljuju i Frederik Bel, Žilijet Pijaton, Nom Diavara, Ari Abitan i drugi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво